Bouw Renovatie Service

Welkom bij Bouw Renovatie Service, waar u aan het beste adres bent voor uw renovatie, voegwerken, gevelreiniging en meer. Wij zijn te vinden in Schijndel, wat natuurlijk uitstekend en centraal ten opzichte van Den Bosch ligt. Hierdoor zijn wij flexibel inzetbaar voor al uw wensen en benodigdheden op het gebied van onze werkzaamheden. Graag vertellen we u wat meer over ons  en natuurlijk ons aanbod voor Den Bosch en omgeving.

Renovatie, bent u er al aan toe?

Een renovatie kan heel ingrijpend klinken, echter hoeft niets minder waar te zijn. Wanneer u het uitbesteedt aan de juiste werkhanden, kan het een zo geklaarde klus zijn. Wij werken snel, in opdracht en ook op advies. Wij geven u advies als het aankomt op een renovatie aan uw woning of pand. Doordat wij een brede werkervaring hebben met zeer diverse klussen en opdrachten, kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. Een renovatie brengt altijd denkwerk met zich mee en graag gaan wij met u om tafel zitten om te kijken wat uw wensen en verwachtingen zijn ten opzichte van uw renovatie. Zodoende kunnen we alle mogelijke scenario’s met u bespreken en meteen op uw mogelijke vragen ingaan. Wij zijn u in Den Bosch en omstreken  graag van dienst met een zo uitgebreid mogelijke service.

Onze kwaliteit in voegwerken voor Den Bosch

Zoals gezegd nemen wij ook voegwerken aan, zodat wij voegen die niet meer voldoen er weer als nieuw uit laten zien. Het goed bijhouden van het voegwerk van uw woning of pand is meer dan belangrijk. Voegwerken zijn namelijk erg bepalend voor de kwaliteit van wonen en voor de algehele kwaliteit van uw woning. Om voegwerken goed te laten uitvoeren  klopt u aan bij de specialist op dit gebied, Bouw Renovatie Service. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten voegwerk zoals o.a. platvol, glad terug voegwerk, snij- en knipwerk, schaduwvoeg en dage streek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Den Bosch en de omgeving van Den Bosch is voorzien van een woning, pand of bedrijf met uitstekend voegwerk. Wij doen het niet voor minder, u toch ook niet?

Gevelreiniging voor Den Bosch bij Bouw Renovatie Service

Gevelreiniging is als een wedergeboorte voor uw pand. Door de jaren heen willen gevels er nogal eens geleefd uit gaan zien vanwege allerlei weersinvloeden, wat zeker een karakteristiek tintje kan geven. Echter, op een bepaald punt is het zo aantrekkelijk niet meer en moet u er toch aan geloven om een gevelreiniging te gaan doen. Gevelreiniging in Den Bosch of de omgeving van Den Bosch is natuurlijk besteedt aan Bouw Renovatie Service, zodat u zeker weet dat de gevelreiniging uitstekend wordt uitgevoerd. Een gevelreiniging gebeurd bij ons snel en vakkundig. Wij zorgen ervoor dat uw gevel dankzij onze gevelreiniging weer als nieuw voor de dag komt, zonder daarbij tekort te doen aan het levendige karakter van uw pand. Tevens kunnen wij uw pand voorzien van  coating zodat uw pand beter is beschermd. Wij nemen dit met vakmanschap onder handen, zodat u vervolgens weer jaren kunt genieten van een mooi en fris uitziend huis dankzij onze gevelreiniging. Wanneer u graag meer informatie ontvangt over al onze werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?